STBKozijnen

Vacature: Assistent monteur

Ben jij graag met je handen bezig en heb je interesse in de bouw? Wij zijn op zoek naar een assistent monteur kunststof kozijnen.

Als assistent monteur kunststof kozijnen houd jij je vooral bezig met het plaatsen van kunststof kozijnen. Deze kozijnen worden zowel geplaatst in nieuwbouwwoningen als bij renovatie projecten (voornamelijk bij particuliere klanten). Je assisteert de ervaren monteur met het verwijderen van de oude kozijnen en het plaatsen van de nieuwe kozijnen. Omdat je voornamelijk bij particulieren werkzaam bent ben je representatief en klantgericht. Tevens is het vereist dat je affiniteit hebt met bouw en technisch bent. 

Bij voorkeur ben je woonachtig in de regio Noord-Limburg. Jouw collega’s zijn woonachting in dezelfde regio en vanaf Maasbree wordt er rechtstreeks vertrokken naar de klus.

Functie-eisen

  • Bouwtechnisch inzicht
  • Woonachtig in de regio Noord-Limburg (het liefst binnen een straal van max. 15 km van Maasbree)
  • Rijbewijs B

Over het bedrijf

STB-Kozijnen is een kleinschalig bedrijf welke o.a. gevestigd is in Maasbree, Limburg. Ons bedrijf is ervaren en gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van kunststof kozijnen. Deze kozijnen worden naar de wens van de klant gefabriceerd en geplaatst. Ook aluminium kozijnen, dakkapellen, garagepoorten, zonwering en terrasoverkappingen behoren tot specialisatie van ons. Je komt te werken in een klein team van één of twee ervaren monteurs.

Wat wij bieden?

Wij bieden jou een fulltime functie voor langere tijd. Het salaris is conform cao.Ben jij de assistent monteur kunststof kozijnen die wij zoeken? Solliciteer dan vóór 1 juli 2021. Graag een cv met korte motivatie sturen naar info@stb-kozijnen.nl Voor vragen kun je contact opnemen met Vincent Assies, telefoon 06- 20 74 19 05.