STBKozijnen

Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen van perfecte kwaliteit voor een fijne prijs

Een kwart van alle woningen in Nederland heeft al kunststof kozijnen. En dat worden er steeds meer. De techniek staat voor niets en ook het uiterlijk van het kunststof wordt steeds beter. Twijfelt u of u voor hout of kunststof moet kiezen? Bekijk dan hieronder de voordelen op een rijtje.

Kunststof kozijnen:

  • zijn milieuvriendelijker, doordat kunststof herbruikbaar en duurzaam is;
  • hebben een hoge isolatiewaarde;
  • hebben weinig onderhoud nodig;
  • zijn in iedere stijl te leveren, bijvoorbeeld modern maar ook met houtlook.

Beglazing

Naast het soort kozijn en de uitstraling ervan, kunt u ook kiezen welk glas u in uw kozijnen wilt. Er zijn 2 mogelijkheden: HR++ en HR+++ glas. HR staat voor hoogrendements glas. Het isoleert dus zeer goed. Het glas beperkt warmteverlies, zorgt voor lagere energiekosten en is ook verkrijgbaar met een extra zonwerende optie. HR++ (2 glaslagen) isoleert 2,5 keer beter dan standaard dubbel glas.

Voor een gemiddeld Nederlands rijtjeshuis met 20 m² aan glaswerk kan deze besparing op de energierekening oplopen tot € 120,- per jaar. Vergeleken met enkel glas bespaart u zelfs tot wel € 260,- per jaar.

Dan hebben we het alleen nog maar gehad over HR++ glas, nog niet eens over de variant met het extra plusje, namelijk HR+++ glas. Er zijn 3 redenen om voor de laatste variant te kiezen: driedubbel glas of triple-glas:

✔ Een veiliger gevoel

Hoe meer glaslagen, hoe meer het inbrekers afschrikt. Driedubbel glas of triple-glas bestaat uit drie lagen. Het voordeel van gelaagd glas is dat het glas niet breekt, mocht een inbreker een poging doen om het kapot te maken.

✔ De warmte blijft binnen, de kou buiten

Hoe meer lagen glas, hoe beter geïsoleerd. De kou blijft ’s winters buiten; de warmte heerlijk binnen. In de zomer juist andersom. We gaan het niet ontkennen: het aanschaffen van driedubbel glas is een grote investering. Dit geld verdient u echter snel terug. U kunt subsidie aanvragen voor energiezuinig wonen. Dat scheelt weer! Heeft u hierbij hulp nodig? STB-Kozijnen helpt u graag.

✔ Geen lawaai; dus u kunt rustig slapen

Met driedubbel glas heeft u weinig tot geen last van langs rijdende auto’s of een feestje bij de overburen. De geluidsisolatie is optimaal. U kunt dus heerlijk slapen.

Bij nieuwe kozijnen is HR+++ glas vanzelfsprekend mogelijk. Wilt u het glas laten plaatsen in bestaande kozijnen, zal STB-Kozijnen eerst moeten kijken of de sponning het extra gewicht kan dragen.

HoutVerbindingsLook (HVL)

U wilt wel kunststof kozijnen, maar niet de uitstraling ervan. Dan heeft STB-Kozijnen iets moois voor u: net echte ambachtelijk houten kozijnen. Maar dan van kunststof met een houtverbindingslook.
Dit is een nieuwe hoekverbinding bij kunststof kozijnen, ramen en deuren. Net zo degelijk als kunststof kozijnen met een schuine 45 graden hoekverbinding. U heeft bij deze kozijnen ook weer de keuze uit allerlei uitvoeringen en of het kozijn glad afgewerkt moet zijn of met een houtnerfstructuur.

Snel contact

STBKozijnen

Overtuigd?

Vraag dan meteen een offerte aan bij STB-Kozijnen. Want kiest u voor ons, dan kiest u voor ervaring, goede prijs-kwaliteitverhouding, gemak en service. Als u nog twijfelt, neem dan contact met ons op via info@stb-kozijnen.nl of bel +31774402200 voor een vrijblijvende afspraak.

Diensten

Leveranciers / Producten / Merken | Kozijnen | Deuren | Schuifpuien | Aluminium kozijnen | Terrasoverkappingen | Zonwering | Sectionaal poorten | Accessoires

Hoofdkantoor

Groesweg 34a
5993NN Maasbree

Kantoor

Kaldenkerkerweg 20
5913AE  Venlo

Contact

T: +31774 402 200
E: info@stb-kozijnen.nl

Openingstijden

Ma. t/m do09:00 - 17:00
Vr. 09:00 - 16:00