STBKozijnen

Terrasoverkappingen

Een mooie terrasoverkapping helemaal naar wens

Tot laat in de avond buiten zitten? Zelfs als het regent genieten in uw tuin? Wie wil dat nu niet! Met een overdekt terras is dat mogelijk. STB-Kozijnen kan u een aluminium terrasoverkapping maken helemaal naar uw smaak. Wilt u nog een stapje verder gaan? Met glazen schuifdeuren maakt u er een mooie tuinkamer van.

Voordelen

✔ Extra comfort in uw tuin.
✔ Lang(er) genieten van het buitenleven.
✔ Uw tuinmeubelen kunnen het hele jaar buiten blijven staan.
✔ Waardevermeerdering van uw woning.

Terrasoverkappingen zijn er in vele uitvoeringen en kleuren

Terrasoverkappingen zijn er in vele uitvoeringen en kleuren. STB-Kozijnen komt graag bij u thuis om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Om u toch al een idee te geven, laten we hieronder een paar opties zien.

Terrasoverkappingen zijn er in vele uitvoeringen en kleuren

STB-Kozijnen komt graag bij u thuis om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Om u toch al een idee te geven, laten we hieronder een paar opties zien.

Dak

Het dak kan uitgevoerd worden in opalen, heldere en 100% hitte werende platen. Bij deze laatste kunt u kiezen uit transparant en antraciet.

Goot

De goot is verkrijgbaar in een rechte, halfronde of een klassieke uitvoering.

Staanders

U kunt kiezen voor vierkante of halfronde staanders. De hemelafvoer (regenpijp) verwerken wij in de staanders. Helemaal uit het zicht dus!

Nog meer luxe en comfort

U kunt er natuurlijk voor kiezen uw terrasoverkapping uit te breiden met glazen schuifwanden, vaste zijwanden, verlichting of verwarming. Ook hierbij zijn er veel mogelijkheden. Hieronder een aantal voorbeelden. Laat u hierover verder informeren in een persoonlijk gesprek.

Glazen schuifwanden

Uw terrasoverkapping voorzien van glazen schuifwanden (sliding doors)? Dat kan. Naast de luxe uitstraling die dit geeft, kunt u 365 dagen warm en uit de wind zitten. De panelen van 10 mm dik gehard veiligheidsglas kunt u in alle hoogtes krijgen. De breedte varieert tussen 64 en 82 centimeter.

Zijwanden

Als u de zijkant van uw terrasoverkapping helemaal wilt sluiten, kan dat met een zijwand. Deze wanden worden gemaakt van kozijnprofielen in polycarbonaat of glas.

Verlichting

Stelt u zich eens de lange zomeravonden voor met sfeer verhogend licht. U kunt kiezen uit 6, 8, 10 of 12 led-lampjes, die eenvoudig te bedienen, kantelen en dimmen zijn met de bijgeleverde afstandsbediening.

Verwarming

Ook als het wat koeler is, kunt u genieten onder uw overkapping. Daar zorgt de terrasverwarmer wel voor. Met zijn 2.400 watt verwarmt hij ruimtes tot en met 24 m2.

Snel contact

STBKozijnen

Weet u al wat u wilt?

Vraag dan meteen een offerte aan bij STB-Kozijnen. Want kiest u voor ons, dan kiest u voor ervaring, goede prijs-kwaliteitverhouding, gemak en service. Als u nog twijfelt, neem dan contact met ons op via info@stb-kozijnen.nl of bel +31774402200 voor een vrijblijvende afspraak.

Diensten

Leveranciers / Producten / Merken | Kozijnen | Deuren | Schuifpuien | Aluminium kozijnen | Terrasoverkappingen | Zonwering | Sectionaal poorten | Accessoires

Hoofdkantoor

Groesweg 34a
5993NN Maasbree

Kantoor

Kaldenkerkerweg 20
5913AE  Venlo

Contact

T: +31774 402 200
E: info@stb-kozijnen.nl

Openingstijden

Ma. t/m do09:00 - 17:00
Vr. 09:00 - 16:00