STBKozijnen

Voordeuren

Hét adres voor voordeuren in elk design

We begrijpen dat uw voordeur niet alleen de eerste indruk van uw huis geeft, maar ook belangrijk is voor de veiligheid en energie-efficiëntie van uw woning. Daarom bieden we de beste kwaliteit kunststof deuren aan die zowel stijlvol als duurzaam zijn.

Onze kunststof voordeuren zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die voldoen aan de hoogste normen op het gebied van veiligheid en energie-efficiëntie. De deuren zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, kleuren en afwerkingen, zodat u zeker een deur kunt vinden die bij uw persoonlijke smaak en huis past.

Een van de voordelen van kunststof voordeuren is dat ze een uitstekende isolatiewaarde hebben, waardoor uw huis energiezuiniger wordt en u geld bespaart op uw energierekening. Bovendien zijn onze deuren duurzaam en onderhoudsarm, wat betekent dat u er jarenlang plezier van zult hebben.

Naast hun duurzaamheid en energie-efficiëntie bieden onze kunststof voordeuren ook een uitstekende veiligheid. Ze zijn voorzien van meerpuntsvergrendeling en stalen versterkingen, waardoor uw huis goed beveiligd blijft.

Onze kunststof voordeuren zijn ook aanpasbaar. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit verschillende glasopties, waaronder gezandstraald, melk en gelaagd glas. We kunnen ook verschillende panelen en sierlijsten toevoegen om uw deur een unieke uitstraling te geven.

Kortom, als u op zoek bent naar een hoogwaardige, duurzame, energie-efficiënte en veilige voordeur, dan zijn onze kunststof voordeuren zeker de moeite waard om te overwegen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft of als u meer informatie wilt over onze kunststof voordeuren.

Snel contact

STBKozijnen

Heeft u al een keuze gemaakt?

Vraag dan meteen een offerte aan bij STB-Kozijnen. Want kiest u voor ons, dan kiest u voor ervaring, goede prijs-kwaliteitverhouding, gemak en service. Als u nog twijfelt, neem dan contact met ons op via info@stb-kozijnen.nl of bel +31774402200 voor een vrijblijvende afspraak.

Diensten

Leveranciers / Producten / Merken | Kozijnen | Deuren | Schuifpuien | Aluminium kozijnen | Terrasoverkappingen | Zonwering | Sectionaal poorten | Accessoires

Hoofdkantoor

Groesweg 34a
5993NN Maasbree

Kantoor

Kaldenkerkerweg 20
5913AE  Venlo

Contact

T: +31774 402 200
E: info@stb-kozijnen.nl

Openingstijden

Ma. t/m do09:00 - 17:00
Vr. 09:00 - 16:00