STBKozijnen

Dakramen

Dakramen

Heeft u meer licht en frisse lucht nodig op zolder? Is het huidige dakraam aan vervanging toe? Denk dan eens aan een dakraam van Keylight of VELUX. Ook dat kunt u bij STB-Kozijnen bestellen en vakkundig laten monteren. Met eventueel raamdecoratie en zonwering.

U houdt mooi uitzicht

Keylight en VELUX dakramen zijn beide tuimelvensters. Ze zijn eenvoudig te bedienen, zelfs als er meubels onder staan. Door de bedieningshandgreep aan de bovenkant kunnen we het raam lager plaatsen. Met als gevolg dat u een mooi uitzicht heeft op uw tuin, de weilanden in uw woonplaats of misschien wel de mooie stad waarin u woont.

Ventilatie en schoonmaken

Met een dakraam kunt u naar hartenlust ventileren, als u slaapt en ook als u niet thuis bent. U hoeft zich geen zorgen te maken over veiligheid of slecht weer. Ook het schoonmaken van het dakraam gaat makkelijk, van binnen én buiten.

Wat is dan het verschil tussen beide merken?

De kwaliteit is vergelijkbaar. Alleen de prijs van Keylight is iets lager. VELUX beschikt daarnaast over ThermoTechnology™. Dit garandeert u een lagere energierekening en ook heel belangrijk: een comfortabel huis. De innovatieve en hoogwaardige materialen in de VELUX-ramen zorgen voor een uitstekende energie-efficiëntie, isolatie en luchtdichte afwerking.

STBKozijnen

Heeft u al een keuze gemaakt?

Vraag dan meteen een offerte aan bij STB-Kozijnen. Want kiest u voor ons, dan kiest u voor ervaring, goede prijs-kwaliteitverhouding, gemak en service. Als u nog twijfelt, neem dan contact met ons op via info@stb-kozijnen.nl of bel +31642883687 voor een vrijblijvende afspraak.

Diensten

Leveranciers / producten / merken | Kozijnen | Deuren | Schuifppuien | Aluminium kozijnen | Terrasoverkappingen | Zonwering | Sectionaal poorten | Accessoires

Hoofdkantoor

Groesweg 34a
5993NN Maasbree

Kantoor

Kaldenkerkerweg 20
5913AE  Venlo

Contact

T: +316 42 88 36 87
E: info@stb-kozijnen.nl

Openingstijden

Ma. t/m do 09:00 – 17:00
Vr. 09:00 – 16:00