STBKozijnen

Zonwering

The place to be voor rolluiken, screens of uitvalschermen

Van het zonnetje genieten is heerlijk, maar op sommige momenten wordt het te warm of te fel. Dan zijn rolluiken, screens en/of uitvalschermen een goede optie. Wilt u zicht naar buiten houden? Kies dan voor screens of uitvalschermen! Vindt u het fijn om te slapen in een donkere slaapkamer? Of heeft u behoefte aan extra veiligheid? Kies dan voor rolluiken van STB-Kozijnen.

Rolluiken

Rolluiken zorgen voor een goede warmte-isolatie en zijn waterdicht. Ze hebben een comfortabele bediening (handmatig of elektrisch) en zijn buitengewoon stil in gebruik. We kunnen vrijwel bij ieder raam rolluiken plaatsen. Wij plaatsen uitsluitend aluminium rolluiken van het A-merk Heroal. U kunt kiezen uit diverse kleuren, omkastingen en motoren.

Eigenschappen van Heroal ruilluiksystemen

De rolluiken zijn:
✔ de beste keuze op het gebied van duurzaamheid, rendabiliteit en functionaliteit;
✔ gecoat met een dubbele laag lak, voor een langere levensduur;
✔ er in verschillende vormen en typen;
✔ energiebespaarders: ze houden kou of warmte buiten;
✔ inbraakwerend;
✔ windbestendig;
✔ ideaal ook tegen inkijk en ze houden geluid tegen.

Zipscreens

Het grote voordeel van Heroal zipscreens (of ritsscreens) is dat ze inkijkwerend zijn, terwijl u zelf zicht naar buiten houdt. Screens bieden daarnaast een uitstekende zonwering en ze houden de warmte buiten.

Het zipscreensysteem monteren we voor het raam. Afhankelijk van het type stof is de screen lichtdoorlatend of inkijkvrij. 75% van de zonnestralen worden gereduceerd. Ondanks dat is het absoluut niet (te) donker in de ruimte erachter. Zipscreens gaan lang mee omdat ze niet veel wind vangen. U kunt kiezen uit veel verschillende kleuren.

Uitvalschermen

Wilt u genieten van het zonnetje, maar heeft u tegelijkertijd wel behoefte aan wat schaduw? Kies dan voor uitvalschermen. Deze bieden schaduw en daardoor koelte binnen, maar u kunt toch gewoon naar buiten kijken. De schermen zorgen daarnaast ook nog eens voor verfraaiing van uw woonhuis. U kunt kiezen uit verschillende types met semi-cassette of geheel dichte cassette. De bediening kan handmatig of elektrisch.

Snel contact

STBKozijnen

Heeft u al iets in gedachten?

Vraag dan meteen een offerte aan bij STB-Kozijnen. Want kiest u voor ons, dan kiest u voor ervaring, goede prijs-kwaliteitverhouding, gemak en service. Als u nog twijfelt, neem dan contact met ons op via info@stb-kozijnen.nl of bel +31774402200 voor een vrijblijvende afspraak.

Diensten

Leveranciers / Producten / Merken | Kozijnen | Deuren | Schuifpuien | Aluminium kozijnen | Terrasoverkappingen | Zonwering | Sectionaal poorten | Accessoires

Hoofdkantoor

Groesweg 34a
5993NN Maasbree

Kantoor

Kaldenkerkerweg 20
5913AE  Venlo

Contact

T: +31774 402 200
E: info@stb-kozijnen.nl

Openingstijden

Ma. t/m do09:00 - 17:00
Vr. 09:00 - 16:00